ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

PVC κουφώματα

 

Από την ίδρυσή της εταιρείας ΕΤΙΚΟΜ είναι ένας παραδοσιακός εταίρος του κατασκευαστή της Βαυαρίας συστήματα προφίλ Salamander. Η παραγωγική δραστηριότητα βασίζεται σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των συστημάτων προφίλ. Στο πρόγραμμα παραγωγής της εταιρείας ΕΤΙΚΟΜ είναι τρία κύρια συστήματα παραθύρων - BlueEvolution 92, 3D, και τον Streamline.Μια σύγχρονη λύση

 

Μια σύγχρονη λ Το σύστημα με 5 Θαλάμους «Streamline SL» της «Σαλαμάντερ» εγκύεται ασφαλής και καθολικό κατασκευαστικό σύστημα, με υψηλές θερμοηχομονωτικές ιδιότητες, με μικρά έξοδα θέρμανσης, υψηλή ανθεκτικότητα και σταθερότητα.Τα παράθυρα από Ρνο παράγονται, όπως σε κλασικό σχέδιο, έτσι και σε ανταλλακτική μορφή-με καμπύλους τοίχους. Όλοι οι συνδυασμοί από την μεγάλη ποικιλία επιτρέπουν όταν υπάρχει επιθυμία από τους πελάτες, πάνω στα προφίλ σκεπής να βάλουμε κάλυψη από το χρωματιστό σύστημα RAL.Ποικιλία και ελευθερία

 

Η ποικιλία από κατασκευαστικά στοιχεία για τα συστήματα προφίλ κουφωμάτων, όπως και οι ευκαιρίες για την επεξεργασία της επιφάνειας των προφίλ με χρωματιστά αντικρύσματα με το σύστημα RAL ή με χρωματιστό και διακοσμητικό φιλμ, δίνουν ευκαιρία για ανεπανάληπτη ατομική διαμόρφωση και επιτυχία στο ιδιαίτερο στιλ, στην διαμόρφωση των προσόψεων.Ηχομόνωση

 

Το σύστημα με 5 θαλάμους στα PVC προφίλ με πάχος 3 ΓΠΠΓΙ και πλάτος μέχρι 76 ιηιτι εί¬ναι αιτία για επίτευξη πιο υψηλού βαθμού ηχομόνωσης. Τα κατασκευαστικά στοιχεία στη κατασκευή των κουφωμάτων δίνουν ευκαιρία για επίτευξη ηχομονωτικά επίπεδα από 45 αΈ. Οι μεγάλες ιδιαίτερα κατασκευ¬ασμένες εσωτερικές ατσάλινες θωρακίσεις στα φτερά και στο πλαίσιο αποροφούν τις δονίσεις από την επιφάνεια του παραθύρου. Με την κατάλληλη επιλογή προφίλ μπορεί να χρησιμο-ποιθούν υαλοπίνακες με πάχο μέχρι 48 ΓΓΙΙΤΙ, εκεί που επιβάλουνται πιο μεγάλες απαιτήσεις στην ηχομόνωση σε περίπτωση γειτονίασης με οδούς, σιδηροδρομικές γραμμές, αεροδρόμια κ.λ.π.

 


 

 

bluEvolution
Σύστημα προφίλ της νέας γενιάς!

Το σύστημα BlueEvolution 92 του Salamander είναι μια απάντηση για τις τελευταίες απαιτήσεις με ένα υψηλό επίπεδο μόνωσης. Πρόκειται για ένα 6-θάλαμο σύστημα με πλάτος βάσης 92 mm.

 

 

Σύστημα Προφίλ Σχεδιασμός 3D
Στρογγυλεμένες φόρμες - ελκυστικό και μοντέρνο!

Το Ελκυστικό σύστημα 3D προφίλ δεν είναι μόνο ένα οπτικό σημείο για κάθε παράθυρο, ανοίγει επίσης τον χώρο για έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες στον άνθρωπο – το φυσικό φως της ημέρας.

 

 

   

Σύστημα Προφίλ Streamline Sl
Την προσωπική σας άποψη του κόσμου!

Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα και την άνεση της ζωής. Αυτό το ελκυστικό προφίλ δεν είναι μόνο ένα οπτικό σημείο για κάθε παράθυρο και επίσης παρέχει μεγαλύτερη άνεση και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

 

   

Etem PVC σύστημα Q72 πέντε θάλαμο κούφωμα пет камерна дограма

Q72 είναι ένας θάλαμος σύστημα PVC κατηγορίας "Α" με πάχος τοιχώματος 3 mm και 72 mm επιφάνεια στήριξης πλάτους που παράγεται με καθαρό CALCIUM-ZINK σταθεροποιητή.

 

 

Etem E45
Άνοιγμα σύστημα με θερμοδιακοπή 

Κουφώματα αλουμινίου ΕΤΕΜ Ε 45 έχει μέγιστη δομική σταθερότητα που επιτεύχθηκε με τη χρήση ενός ελάχιστου ποσού από αλουμίνιο.

 

 

Etem E40
Άνοιγμα σύστημα με θερμοδιακοπή

σύστημα Αλουμινίου κατάλληλο τόσο για σταθερά και ανοιγόμενα παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες. 

 

Etem E1000
Άνοιγμα σύστημα χωρίς θερμοδιακοπή

Ε1000 σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ένα κτίριο, που σχετίζονται με την κατασκευή, την τεχνολογία και την αισθητική, χωρίς να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό των δαπανών.

 

Alumil M11000
σύστημα αλουμινίου με θερμοδιακοπή

Μ 11000 ALUTHERM PLUS είναι Alumil σύστημα κατάλληλο για τις εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα των κτιρίων.

 

 

Φιλοξενία ιστοσελίδας SWOT ANALYSI