ΠΡΟΦΙΛ

Σχεδιασμός και Αισθητική πέρα από τα όρια...

 

Η εταιρία μας διαγράφοντας μία Επιτυχημένη πορεία από το 2003, Διαθέτει στους πελάτες της Συνεργαζόμενη  με  κορυφαία  Ευρωπαϊκά και  Ελληνικά εργοστάσια ,   έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες συρόμενες, Ντουλάπες ανοιγόμενες, Πόρτες εσωτερικές, Πόρτες ασφαλείας, Κουφώματα Αλουμινίου, Κουφώματα pvc, πτυσσόμενα Κάγκελα ασφαλείας, Κάγκελα INOX και Ηλεκτρικές συσκευές .

Η εμπειρία, η Γνώση και η Συνέπεια, χαρακτηρίζουν την εταιρία μας, η οποία σας Εγγυάται ένα Άψογο αποτέλεσμα με Προϊόντα υψηλής Ποιότητας και άριστης Αισθητικής, σε Ασυναγώνιστες τιμές.

Δίνει Άμεσες και Λειτουργικές λύσεις ακόμα και σε Ειδικές κατασκευές, ενώ με μία μεγάλη Ποικιλία επιλογών θα ικανοποιήσει κάθε Διακοσμητική σας απαίτηση.
Με γνώμονα την καλύτερη Εξυπηρέτηση, η Εταιρία μας παρέχει στους Πελάτες της την δυνατότητα Εφαρμογής και τοποθέτησης των Προϊόντων της, από εξειδικευμένο Τεχνικό προσωπικό.

Τέλος, φροντίζοντας πάντα να έχει Ικανοποιημένους τους Πελάτες της , παραμένει στο Πλευρό τους σε οτιδήποτε Χρειαστούν και μετά τη Πώληση.

 

 

Ανακαίνιση Κατοικίας

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά όλα τα Στάδια για την ανακαίνιση σπιτιού σας ή την ανακαίνιση κουζίνας σας. Τα Εξειδικευμένα συνεργεία μας, παρέχουν Ολοκληρωμένες λύσεις και Απαλλάσσουν τον πελάτη από το Άγχος, την Αβεβαιότητα, αλλά και το Κόστος  που συνεπάγεται η Μεμονωμένη αναζήτηση Συνεργείων για την κάθε μία Εργασία ξεχωριστά.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδας SWOT ANALYSI